Kandidatskola den 16 september med Maria Abrahamsson!

Välkommen till Nya Moderaterna i Botkyrkas Kandidatskola! Kandiderar Du till kommunfullmäktigevalet 2014 eller vill Du i största allmänhet vara med och driva viktiga frågor för oss som bor här i Botkyrka?
Det är lite drygt ett år kvar till valdagen, den dag då vi ska ha övertygat kommunens väljare om att ge oss Nya Moderater förtroendet att ta över rodret här i Botkyrka och börja fatta bra och långsiktiga beslut för oss kommunmedborgare.

Vi har en fantastisk statsminister, men även han behöver vår hjälp med att få ytterligare väljare att välja Nya Moderaternas väl genomtänkta politik i valet till Riksdag och Landsting.
Här spelar vi alla en ovärderlig roll och vi behöver vara rustade till tänderna med kunskap om vår politik. Därför erbjuder vi en kostnadsfri kandidatskola för alla våra medlemmar och vi hoppas att Du vill bidra genom att delta i utbildningarna och kanske även vara med ute och kampanja.

Den 16:e september kl 18:30 har vi det stora nöjet att få hit ingen mindre än Maria Abrahamsson, riksdagsledamot.

Ämne:

Så styrs Sverige
-Grundlagarna
-Riksdagens uppgifter
-Regeringen och departementen
-Gränsdragningsproblem

En garanterat intressant och lärorik föreläsning.

I anknytning till utbildningen bjuder vi på kaffe och smörgås. Samtliga utbildningar tar plats i Kommunhuset på Munkhättevägen 45 i Tumba

För anmälan, vänligen mejla petja.svensson@me.com
alt. ring 070-779 69 79.

Varmt välkomna!