Fyra stora skillnader mellan Moderaterna och Socialdemokraterna i Botkyrka

Ibland hör vi från olika Botkyrkabor att det inte spelar någon roll vad man röstar på. Det stämmer inte. Vi listar här kort fyra stora frågor. Men det finns många fler. Hör av dig för att göra skillnad du med!

1. M vill sänka skatten med 25 öre och använda skattemedel på kärnverksamheter som vård, skola och omsorg. S vill i stället fortsätta slösa skattepengar på onödiga saker som Mångkulturellt Centrum, cirkus i Alby och en överdimensionerad kommunal byråkrati.

2.M står upp för våra moderna värderingar kring jämställdhet mellan man och kvinna. S står upp för uppdelade badtider, uppdelade moskéer, slöjtvång på småflickor och en undfallenhet mot religiösa särkrav.

3.M vill att föreningsbidragen går till idrottsföreningar och pensionärer. S vill fortsatt ge miljoner till etniska föreningar som fortsatt förstärker segregationen.

4.M säger ja till att framgångsrika friskolor som vill etablerar sig. S fortsätter bry sig mer om vem som äger en skola och vill stoppa vinster än om eleverna får en bättre utbildning, disciplin och studiero.